Pihakiveys

luonnonkiveysToteutamme tyylikkäät pihakiveykset, muurit tai vaikkapa luonnonkivikiveykset.  Halutessanne toteutamme muurikivialtaat pihaa koristamaan valmiiksi asti, kasveineen ja valaistuksineen, unohtamatta vesiaiheita.

Muurikivillä saadaan tyylikkäästi tasattua pihan korkeuseroja, jolloin pihasta saadaan helpommin hoidettava ja vaihteleva.

muurikivi istutukset omakotitalon pihaan
muurikivi istutukset omakotitalon pihaan

kiveysKiveyksien hintaa, asennettuna ja pohjatyöt tehtynä on hankala sanoa puhelimessa saati nettisivuilla. Tämän takia me tulemme aina paikan päälle ja tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, (*) jonka jälkeen pystymme antamaan projektille hinnan!

Betonikiveys on huoliteltu, helppohoitoinen ja pitkäikäinen ratkaisu pihan pintamateriaaliksi.

 

etupihan kiveys
etupihan kiveys

 

Kiveykset vaativat aina hyvät ja ennen kaikkea routimattomat pohjat. Kun pohjatyöt on tehty huolella, kiveys säilyy tyylikkäänä pitkään. Pohjatyöt muodostavat suuren osan kiveyksen hinnasta, mutta niistä ei missään nimessä saa säästellä.

laatoitus
laatoitus

Luonnonkiven ja betonikiven yhdistely antaa pihakiveyksen toteutuksiin aivan uusia mahdollisuuksia. Pihakiveys ei missään nimessä ole tylsän harmaa ratkaisu!

Kun työ tehdään luonnonkivillä on lopputulos aina elävän näköinen ja varmasti yksilöllinen. Joskin työ on hieman haastavaa ja hitaampaa, luonto kun ei luo tasakokoisia kappaleita.

omakotitalon etupiha valmistumassa liuskekiveyksestä
omakotitalon etupiha valmistumassa liuskekiveyksestä

Ota yhteyttä ja laitetaan kiveys tilaukseen!

janne@pihakivi.net

040-7308267

tai yhteydenottolomakkeeseen tästä

 

(*) Maksuttomat kartoituskäynnit kattavat noin 30km säteen toimipaikastamme, Nokialta. Toki käymme kauempanakin mutta kartoituskäynnin kustannuksista on sovittava erikseen.

Kiveyksiäkin suunnitellessa pihasuunnitelma on todella hyvä työkalu. pihasuunnitelmasta saadaan suoraan kiveyksien pinta-alat ja lopputulos esitettynä mahdollimman selkeästi esitettynä jolloin lopputuloksesta saadaan asiakkaalle varmasti mieluisa.

www.kevat.net/pihasuunnittelu

Pihakiveys voidaan toteuttaa myös luonnonkivestä. Betonikivi on suositumpi vaihtoehto sillä luonnonkivi on hieman kalliimpi vaihtoeto mutta luonnonkivellä kiveyksestä saadaan elävän ja yksilöllisen näköinen piha.