Kantojyrsintä

Kannot pois nurmea rikkomatta

Kannot pois nurmea rikkomatta

Suoritamme kantojyrsintää pienellä, mutta tehokkaalla kantojyrsimellä, joka on leveydeltään vain noin 90 cm. Näin ollen jyrsin mahtuu pieniinkin pihoihin helposti.

Kanto jyrsitään pois keskeltä pihakiveystä, siististi ja kiveystä vahingoittamatta.

kanto pois keskeltä pihaa
kanto pois keskeltä pihaa

Kantojyrsinnän hinnoittelemme aina tapauskohtaisesti, palvelun laajuudesta sekä kohteen sijainnista riippuen.

Syntyneet risut viemme tarvitaessa pois
Syntyneet risut viemme tarvitaessa pois

Jälkihoito

Halutessanne kaadamme puun, siivoamme risut, jyrsimme kannon, viemme syntyneen purun pois, laitamme päälle uuden kasvualustan ja kylvämme nurmikon tai istutamme vaikkapa uuden puun.

Puunkaato ahtaasta paikasta
Puunkaato ahtaasta paikasta

Puiden hoitoleikkaukset ja kaadot onnistuvat ahtaistakin paikoista kiipeilytekniikalla.

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

info@kevat.net

045-1125066

tai yhteydenottolomake tästä

Hinnoitteluesimerkki:

Tampereen Kissanmaalla sijaitsevassa kohteessa kaksi kantoa. toinen pieni noin 10cm leveä ja 10cm korkea ja toinen hieman isompi noin 10cm korkea ja 25cm leveä. Pelkkä jyrsintä, hinta 90 euroa sis.alv.

Mikäli palveluun lisätään purujen siivous, uusi multa syntyneisiin kuoppiin ja paikkanurmikon kylvö, hinta 130 euroa sis.alv.

Puiden poisto tontilta muuttaa maisemaa melkoisesti sekä vaikuttaa jäljelle jäävien kasvien kasvuolosuhteisiin, kuten auringonvalon määrään. Tällaisissa tilanteissa pitää miettiä pihan kasvien kokonaisvaltaista uusintaa ja ottaa yhteyttä ammattilaiseen www.kevat.net. Pelkkä neuvontakäyntikin voi tehdä ihmeitä.  Pihasuunnitelma on aina kokonaisvaltaisin ratkaisu pihan toimintojen ja kasvillisuuden uudelleen mietintään. www.kevat.net/pihasuunnitelma

www.kevat.net/pihasuunnitelma-hinnat